Hoe het begon

Quality Montage

Het eerste bedrijf dat Corné begon, was Quality Montage. ‘’Ik ben begonnen met het aanleggen van pijpleidingen. Dat was bekend terrein voor mij. Later hebben we onszelf ook omgeschoold, zodat we niet alleen gasleidingen konden aanleggen, maar ook leidingen voor water en elektriciteit.’’ Tegenwoordig richt Quality Montage zich steeds meer op de particuliere markt. Dan gaat het bijvoorbeeld om kleinere verbouwingen, zoals het verleggen van een waterleiding voor een nieuwe badkamer of keuken of het aanleggen van nieuwe stroomleidingen. Bovendien is Quality Montage een officiële dealer van Remeha cv-ketels. We plaatsen de Remeha cv-ketels en onderhouden ze.

Quality Montage
Quality Gas

Quality Gas

Quality Montage is puur een instratiebedrijf voor particulieren. Aannemers kunnen terecht bij het andere bedrijf van Corné Govaarts, Quality Gas. Dit bedrijf heeft zich toegelegd op de infrawerkzaamheden voor grotere opdrachtgevers, zoals: Delta, Rasenberg, Baas BV, Enexis en van Vulpen BV. ‘’ Het gaat dan voornamelijk om het vervangen van hoofdleidingen voor onder andere water, gas en elektra. Jaarlijks vervangen we kilometers oude gietijzer AC hoofdleidingen voor PVC. En we zijn gespecialiseerd in dienstleidingen. Dat zijn leidingen die vanaf de straat naar de woning aangelegd moeten worden. De gas- en waterfitters die bij ons werken doen soms niet anders dan dienstleidingen aanleggen.’’ Quality Gas heeft de beschikking over eigen kranen en shovels, zodat we altijd goed voorbereid aan de slag kunnen.
Quality Montage en Quality Gas zijn bijde Kiwa gecertificeerd. Een keurmerk voor het leveren van hoge kwaliteit en het veilig uitvoeren van de werkzaamheden. Bovendien moet iedere medewerker zich regelmatig bijscholen om dit werk te mogen blijven doen.